DE ESREINMARKT

SPELREGELS

 
Tijden:
De markt begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. U kunt uw kraam vanaf 08:00 uur inrichtten.

Infostand:
Bij aankomst dient u zich te melden bij de infostand. Deze kunt u vinden achter de Zoalt-toorn/naast de Wibra aan de Industriestraat. U ontvangt hier uw plaatsnummer.

Aanrijrouters/laden en lossen/parkeren:
U kunt het terrein op via 2 locaties: Industriestraat komende vanuit het station en de Boekeloseweg (bij de Albert Heijn) aanrijden vanaf de Breemarsweg. Het stallen van auto’s achter de kraam is NIET toegestaan. Na de opening van de markt (10:00 uur) mogen er geen goederen met de auto of aanhanger het terrein op worden gebracht.

Standplaats:
Van 08:00 uur tot en met 10:00 uur is er gelegenheid tot het inrichten van de kraam. Alle kramen dienen VOOR 10:00 uur te zijn ingericht. Artikelen die voor de Esreinwinkeliers verkocht worden mogen door de vergunninghouder niet verkocht worden.

Voor 17:00 uur (sluiting) is het niet toegestaan de kraam af te breken!

Uw standplaats dient schoon opgevelerd te worden. Dit betekend dat het verboden is om goederen achter te laten.

Na sluiting van de markt (17:00 uur) komen onze mensen langs om de borg terug te brengen; mits de standplaats schoon is.

Het is niet toegestaan gebruik te maken van strooifolders/flyers; bij overtreding hiervan loopt u risico op verwijdering van de markt.

Verkoop van sigaretten, drank en etenswaar is NIET toegestaan.

Elke standhouder verkoopt ALLEEN de vooraf opgegeven artikelen. Hierop zal strikt worden toegezien!!

LET OP:
Bak-en braadkramen zorgen voor een brandblusser! Is deze NIET aanwezig dan kunt u verwijdert worden van de markt. Zorg ervoor dat de brandblusser gekeurd is, de brandweer komt namelijk controleren en wij als organisatie zijn hier verantwoordelijk voor. Let ook op de gaskranen-kabels.

EXTRA AANDACHT:
Bij niet naleving van de regels behoud de organisatie het recht u te verwijderen van de markt en uit te sluiten van deelname aan een volgende editie van de markt. Op het hele terrein MOET de doorgaan minimaal 4 meter zijn, dit op last van de brandweer en politie. Het is niet toegestaan uw kraam te verplaatsen!

De organisatie is niet verantwoordelijk voor welke schade dan ook, die u eventueel oploopt tijdens de markt.

Wij wensen u een fijne dag!

Met vriendelijke groet,

De Esreinorganisatie!
PLEK AANVRAGEN